Jídelní lístek

pro týden od Pondělí 5. 6. 2023 - Pátek 9.6.2023

Po

Polévka: Hovězí s vaječnými nudlemiAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Mléko a výrobky z něj, Celer

Hlavní jídlo č.1: Pečená krkovička ve vlastní šťávě,dušené červené zelí,bramborové noky / BLP nokyAlergeny:Vlčí bob, Oxid siřičitý a siřičitany, Vejce, Obiloviny obsahující lepek

Hlavní jídlo č.2: Zeleninové smetanové rizoto s hlívou ústričnou a rucolouAlergeny:Mléko výrobky z něj

Dezert: Čerstvé ovoce, ( pouze pro dotovanou stravu )

Út

Polévka: Kedlubnová bíláAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Celer

Hlavní jídlo č.1: Uzená šunka od kosti, čočka na kyselo, sterilovaná okurkaAlergeny:Obiloviny obsahující lepek

Hlavní jídlo č.2: Bramborové-špenátové placičky, se sýrem, BLP suroviny, ( bezmasé )Alergeny:Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Mléko a výrobky z něj

Dezert:

st

Polévka: Slepičí s nudlemiAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Celer, Mléko a výrobky z něj, Vejce

Hlavní jídlo č.1: Zapečené brambory se smetanou a listovým, špenátem, ( bezmasé )Alergeny:Mléko výrobky z něj

Hlavní jídlo č.2: Halušky s kysaným zelím a uzeným masem, / BLP z bezlepkových surovinAlergeny:Mléko výrobky z něj, Obiloviny obsahující lepek, Vejce

Dezert: Mléčný dezert

Čt

Polévka: Srbská čorbaAlergeny:Celer

Hlavní jídlo č.1: Fazole po bretaňsku, špekáčekAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Hořčice

Hlavní jídlo č.2: Ledový salát, pečené trhané vepřové maso, jogurtovo-bylinkový dresingAlergeny:Mléko a výrobky z něj

Dezert:

Polévka: Kapustová s mletou paprikouAlergeny:Obiloviny obsahující lepek

Hlavní jídlo č.1: Rizoto po srbsku,strouhaný sýr (bezmasé)Alergeny:Mléko výrobky z něj

Hlavní jídlo č.2: Bramborák, bílé zelí, ( bezmasé )Alergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko výrobky z něj, Vejce

Dezert:

Změna jídelníčku vyhrazena.

Jídelníček se aktualizuje v pátek v odpoledních hodinách.

Kolektiv jídelny přeje všem strávníkům dobrou chuť a pozitivní zážitky při stravování ve Školní jídelně Praha Radotín.