Jídelní lístek

pro týden od Pondělí 16.9.2019 - Pátek 20.9.2019

Po

Polévka: Bramborová staročeskáAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Celer

Hlavní jídlo č.1: Moravský vepřový vrabec, bramborové knedlíky/ BLP suroviny, špenátAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Siřičitany, Vlčí bob - stopy, Mléko a výrobky z něj, Celer

Hlavní jídlo č.2: Caesar salát. kuřecí maso, slanina, krutony/BLP suroviny, dresing česnekový, sýr parmazánAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Mléko a výrobky z něj

Dezert:

Út

Polévka: Hovězí s masem, rýží a hráškemAlergeny:Celer

Hlavní jídlo č.1: Francouzké brambory, červená řepaAlergeny:Vejce, Mléko a výrobky z něj

Hlavní jídlo č.2: Palačinky/BLP suroviny. s marmeládouAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Vejce

Dezert:

st

Polévka: Krémová drůbeží ze zeleninou Alergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Celer

Hlavní jídlo č.1: Krůtí prsa po španělsku, houskové knedlíky / BLP knedlíkyAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Vejce

Hlavní jídlo č.2: Zeleninové rizoto s tuňákemAlergeny:Ryby

Dezert:

Čt

Polévka: Jemná karotkováAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Celer

Hlavní jídlo č.1: Kuřecí prsa s broskvemi, brambory vařené

Hlavní jídlo č.2: Houbové fleky, sterilovaná okurkaAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Vejce

Dezert: Mléčný dezert

Polévka: Česneková s bramboryAlergeny:Vejce, Celer

Hlavní jídlo č.1: Těstoviny/BLP těstoviny, s italskou omáčkou, strouhaný sýr (bezmasé)Alergeny:Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Mléko a výrobky z něj

Hlavní jídlo č.2: Buřtguláš s bramborem, chléb / BLP pečivoAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Celer

Dezert:

Změna jídelníčku vyhrazena.

Jídelníček se aktualizuje v pátek v odpoledních hodinách.

Kolektiv jídelny přeje všem strávníkům dobrou chuť a pozitivní zážitky při stravování ve Školní jídelně Praha Radotín.