Jídelní lístek

pro týden od 25.3.2019 - 28.3.2019

Po

Polévka: SelskáAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj

Hlavní jídlo č.1: Kuře na kari, jasmínová rýžeAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Celer

Hlavní jídlo č.2: Šoulet/ BLP z hrachu a jáhel, sterilovaná okurka (bezmasé)Alergeny:Obiloviny obsahující lepek

Dezert:

Út

Polévka: Hovězí vývar s kapustou a rýžíAlergeny:Celer

Hlavní jídlo č.1: Vepřové žebírko se sýrem na zeleninovém lůžku, brambory šťouchané s pórkemAlergeny:Mléko a výrobky z něj, Celer

Hlavní jídlo č.2: Těstoviny zapečené s cuketou smetanou a sýrem (bezmasé)Alergeny:Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Mléko a výrobky z něj

Dezert: Salátek z červené řepy

st

Polévka: Slepičí s těstovinamiAlergeny:Vejce, Mléko a výrobky z něj, Celer

Hlavní jídlo č.1: Telecí ragů, bulgurAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Vejce, Celer

Hlavní jídlo č.2: Vepřová játra na grilu, bramborové krokety, domácí tatarská omáčkaAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Celer, Vejce

Dezert: Mléčný dezert

Čt

Polévka: Drůbeží-kaldounAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Celer

Hlavní jídlo č.1: Rybí filé po pekařsku, zelný salát s mrkvíAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Vejce, Mléko a výrobky z něj, Ryby

Hlavní jídlo č.2: Kynuté ovocné knedlíky s tvarohem, sypané kakaemAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj, Vejce

Dezert:

Polévka: Pátek 22.3. Houbařská zalitá s těstovinamiAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj

Hlavní jídlo č.1: Kachní stehno, kysané zelí, bramborové knedlíkyAlergeny:Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj

Hlavní jídlo č.2: Salát z červené čočky, pečivo/BLP surovinyAlergeny:Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj

Dezert:

Změna jídelníčku vyhrazena.

Jídelníček se aktualizuje v pátek v odpoledních hodinách.

Kolektiv jídelny přeje všem strávníkům dobrou chuť a pozitivní zážitky při stravování ve Školní jídelně Praha Radotín.